Ердоган гласува и отправи призив към народа си: Турският президентът Реджеп

...
Ердоган гласува и отправи призив към народа си: Турският президентът Реджеп
Коментари Харесай

Ердоган: Надявам се на добро бъдеще след приключване на преброяването на гласовете

Ердоган гласоподава и насочи апел към народа си: 

Турският президентът Реджеп Ердоган изрази вяра след гласуването в Истанблул, че резултатът от най-важните избори в Турция от генерации насам ще бъде " добър за бъдещето на страната ", само че не предвижда победа, съобщи БГНЕС.

„ Моята вяра към Бог е, че откакто преброяването завърши довечера, резултатът е добър за бъдещето на страната ни, за турската народна власт “, акцентира той.

Изборите се организират без проблеми, добави Ердоган пред публицистите. " Според информацията, която получихме от министъра на вътрешните работи, изборите протичат без проблеми и произшествия ", сподели Ердоган след гласуването в изборна секция, открита в учебно заведение в област Ускюдар в азиатската част на Истанбул. Той прикани всички гласоподаватели да вземат участие в гласуването.

" Надявам се на положително бъдеще след привършване на преброяването на гласовете. Призовавам всички наши гласоподаватели да вземат участие без подозрение в гласуването преди 17:00 часа, с цел да покажат силата на турската народна власт ", уточни турският водач.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР